
Täytetyt paprikat
g
Ainesosat
0.6 kg | Torino Ohrahelmeä |
2.4 l | vettä |
0.012 kg | suolaa |
0.16 kg | pestoa |
0.012 kg | sitruunamehua |
0.45 kg | fetajuustoa |
0.45 kg | kypsää broileria |
0.4 kg | makeaa säilykemaissia |
0.5 kg | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja Torino Ohrahelmet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen 15 minuuttia.
- Kaada lävikköön, huuhtele kevyesti ja valuta neste huolellisesti pois.
- Pese paprikat. Halkaise ne pituussuunnassa. Poista sisus.
- Sekoita jäähtyneeseen Ohrahelmen joukkoon pestokastike ja sitruunamehu. Lisää loput täyteaineet ja tarkista maku.
- Täytä paprikat massalla noin (80 g).
- Ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Vinkki: Kuorrutteesta tulee kauniimpi ja kuohkeampi, kun juustoraasteeseen sekoittaa kananmunanvalkuaista.
Täytteen kokonaismäärä 3,9 kg.
Täytteen määrä 70-90 g/paprika.
Kokonaissaanto määräytyy paprikan koon mukaan.