Raisio Food Solutions - Horeca & Food Service

Horeca & Food Service

Ammattikeittiöille vastuullisia tuotteita ja ratkaisuja.

Kim Palhus Plant-based products

Ratkaisut ammattikeittiöille

Tarjoamme ammattikeittiöille vastuullisia tuotteita ja ratkaisuja luotettavilla, turvallisilla ja kotimaisilla raaka-aineillamme. Kumppaninamme voit aina luottaa siihen, että toimivat tuotteemme, oikeat pakkausratkaisut ja toimitusvarmuutemme tukevat toimintaasi tänään ja huomenna. Olemme kehittäneet käyttöösi myös testattua ja vakioitua reseptiikkaa eri tuotantomenetelmille. Ideat ja ammattilaisemme ovat käytettävissäsi, kun suunnittelet oman keittiösi tulevaa ruokalistaa tai välipala/impulssituotevalikoimaa. 

Luotetut brändimme, Elovena, Härkis, Torino, Nalle ja Sunnuntai sekä vahva tuotanto-osaamisemme jo vuodesta 1939, toimivat luotettavan laatumme takeena.  

Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja raaka-aineet erilaisiin tarpeisiisi. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ammattikeittiöiden tarpeet huomioonottavia ratkaisuja. 

Valitse Raisio – meiltä saat:

Kotimaista & Vastuullista
Laajan tuotevalikoiman
Vahvat kotimaiset brändit
Tuen reseptiikan ja tuotevalikoiman kehittämiseen

Tutustu laajaan valikoimaamme

Plant-based products

Terveellinen ruoka ja sydänmerkki

Kehittäessämme tuotteita kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden hyvään makuun, kuidun määrään, rasvan laatuun sekä sokerin ja suolan määrään – pyrkien mahdollisimman hyvään kokonaisuuteen maun ja terveyden kannalta. Olemme määritelleet kaikille tuoteryhmille Sydänmerkkikriteereihin perustuvat terveellisyyskriteerit, joissa huomioidaan kussakin tuoteryhmässä terveyden kannalta olennaiset asiat. 140 tuotteellamme on Sydänmerkki. 

Fiilis_elovena_kaurajuoma-kahviin_2-2022-3891

Kestävä ruokaketju

Olemme sitoneet vastuullisuuteen ja vastaamme ruokamurroksen haasteeseen, jonka parissa myös ammattikeittiöt työskentelevät rakentaakseen ympäristön ja ilmaston kannalta kestävämpää ruokajärjestelmää. Myös kuluttajakäyttäytyminen on murroksessa, ja ammattikeittiöiden asiakkaiden ruokavalintoihin vaikuttavat entistä enemmän hyvän maun ja terveellisyyden lisäksi myös kestävyyskysymykset.

Tuotantolaitoksemme

Modernit, sertifioidut tuotantolaitoksemme takaavat laadukkaat ja turvalliset tuotteet. Lukuisat panostukset tehtaisiimme ovat tärkeä osa entistäkin kestävämpien ja laadukkaampien tuotteiden tulevaisuutta. 

Raisionkaaren tehdasalueen moderni ja pitkälle automatisoitu kaurajuomien, välipalojen ja vanukkaiden takana oleva tuotantolaitos käyttää ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita ja kaikki lopputuotteet ovat gluteenittomia ja vegaanisia. Tehtaassa ei käsitellä maitoa, soijaa eikä pähkinää. Automaatio takaa täydellisen jäljitettävyyden raaka-aineille ja jokaiselle tuote-erälle. Tehtaan lämpö ja höyry tulevat tehdasalueen omasta bioenergialaitoksesta. 

Nokian myllyn lämpölaitos on taas oikea kiertotalouden malliesimerkki: myllyn tarvitsema lämpöenergia syntyy omalla tehdasalueella tuotteisiin käytetyn kauran hukkajakeista. 

Sertifikaatit ja laatujärjestelmämme:  

 • BRC- tai FSSC 22000-elintarviketurvallisuussertifikaatti kaikilla elintarviketuotantolaitoksilla 
 • Luomutuotannon sertifikaatti myllyillä 
 • Nokian myllyn gluteenittoman kauran tuotannolla Gluteenittoman tuotteen merkki –sertifiointi 
 • Laadunhallintajärjestelmä ISO 9001 
 • Ympäristöjärjestelmä ISO 14001 

Tutustu testattuihin resepteihin

  Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

  Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

  Osoitteet ja toimipaikat

  Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

  Ota yhteyttä