Ainekset pistaasipesto
0.08kg
Kuorittuja ja kevyesti paahdettuja pistaasipähkinöitä
0.04kg
Tuoreita basilikaa. Voit käyttää myös varret.
2kpl
Kuorittua valkosipulinkynttä
0.1kg
Pecorino tai parmesaani juustoa
0.5tl
Rouhittua mustapippuria
Muut ainekset
0.6kg
Maustamaton tofukuutio
0.15kg
Pecorinojuusto raastetta
Lataa resepti
Ohjeet
- Paahda pistaasipähkinät kevyesti kuivalla pannulla, jäähdytä.
- Mittaa kaikki muut peston ainekset, paitsi oliiviöljy ja Elovena kauraruoka tehosekoittimen kulhoon. Soseuta ja lisää oliiviöljy ohuena nauhana. Lisää lopuksi Elovena kauraruoka ja soseuta kunnes kastike on täysin tasaista ja kermaista. Tarkista maku ja aseta sivuun.
- Keitä Torino Cappelli pakkauksen ohjeen mukaan ”al dente”. Valuta, älä huuhdo kylmällä vedellä.
- Paista tofukuutiot rapeiksi ja kullanruskeiksi oliiviöljyssä.
- Kaada pasta takaisin kattilaan, lisää pistaasipestokastike ja kuumenna keskilämmöllä sekoittaen usein, kunnes pasta on lämmennyt ja sekoittunut hyvin kastikkeeseen, 2–4 minuuttia. Lisää paistetut tofukuutiot lopuksi, sekoita varovasti nostellen.
- Kaada kuuma pasta tarjoiluastiaan, ripottele pinnalle rouhittuja pistaasipähkinöitä, tuoretta basilikaa ja raastettua Pecorino-juustoa, tarjoile heti.
Kokeile myös näitä reseptejä
Kana-Cappelivuoka
Torino tonnikala-fetapastavuoka
Mac and Cheese Elovena kauraruoasta