Torino pistaasipestopasta

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Ainekset pistaasipesto

0.08kg

Kuorittuja ja kevyesti paahdettuja pistaasipähkinöitä

0.04kg

Tuoreita basilikaa. Voit käyttää myös varret.

0.04kg

Kevätsipulia

2kpl

Kuorittua valkosipulinkynttä

0.1kg

Pecorino tai parmesaani juustoa

0.25dl

Sitruunamehua

0.5tl

Suolaa

0.5tl

Rouhittua mustapippuria

0.2l

Oliiviöljyä

Muut ainekset

0.6kg

Maustamaton tofukuutio

0.05l

Oliiviöljyä

0.15kg

Pecorinojuusto raastetta

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Paahda pistaasipähkinät kevyesti kuivalla pannulla, jäähdytä.
  2. Mittaa kaikki muut peston ainekset, paitsi oliiviöljy ja Elovena kauraruoka tehosekoittimen kulhoon. Soseuta ja lisää oliiviöljy ohuena nauhana. Lisää lopuksi Elovena kauraruoka ja soseuta kunnes kastike on täysin tasaista ja kermaista. Tarkista maku ja aseta sivuun.
  3. Keitä Torino Cappelli pakkauksen ohjeen mukaan ”al dente”. Valuta, älä huuhdo kylmällä vedellä.
  4. Paista tofukuutiot rapeiksi ja kullanruskeiksi oliiviöljyssä.
  5. Kaada pasta takaisin kattilaan, lisää pistaasipestokastike ja kuumenna keskilämmöllä sekoittaen usein, kunnes pasta on lämmennyt ja sekoittunut hyvin kastikkeeseen, 2–4 minuuttia. Lisää paistetut tofukuutiot lopuksi, sekoita varovasti nostellen.
  6. Kaada kuuma pasta tarjoiluastiaan, ripottele pinnalle rouhittuja pistaasipähkinöitä, tuoretta basilikaa ja raastettua Pecorino-juustoa, tarjoile heti.