Pastat - Kotimaiset ammattilaisille kehitetyt Torino pastat

Torino_hedelmainen_pastasalaatti_1200x1200

Ammattilaisten vaatimukset täyttävää pastaa

Raision pastavalikoimasta löydät sopivat pastat ja makaronit kaikkiin pastaruokiin. Pastamme valmistetaan Suomessa Raision pastatehtaalla. 

Kansainväliset pastanvalmistajat valmistavat pastansa pääosin durumvehnästä, joka vaatii kasvaakseen lämpimämmän ilmaston kuin mitä Suomessa on. Durum on tavallista vehnää proteiinipitoisempaa ja siten se tuo kuivattuun pastaan hyvän rakenteen. Me Suomessa osaamme tehdä laadukasta ammattikeittiöiden ja teollisuuden tarpeet täyttävää pastaa yhdistämällä durumin kotimaiseen vehnään.  

Laajasta pastavalikoimasta löydät:

Tummat ja täysjyväpastat 
Vaaleat pastat 
Erikoispastat 

Tutustu pastatuotteisiimme

TUOTERYHMÄ
TUOTEOMINAISUUDET
  Kim Palhus Plant-based products

  Asiakas huomioiden 

  Kaikki suurpakkauksissa myytävät pastat on kehitetty suurkeittiöiden prosesseissa toimiviksi. Pastamme löytyvät eri pakkauskoista asiakkaan tarpeista riippuen. 

  Pastalinja_mag

  Moderni pastatehdas 

  Raision uusi Torino-pastalinja käynnistyi syyskuussa 2023. Italialaisten pastamestareiden kanssa yhteistyössä rakennettu uusi linjasto mahdollistaa entistä suuremmat tuotantomäärät ja erilaisten ainesosien paremman yhteiskäytön, mikä mahdollistaa uudet tuoteinnovaatiot tulevaisuudessa. Uudella linjastolla on lämmöntalteenottojärjestelmä, mikä säästää energiaa ja tukee osaltaan tehdasalueen vastuullisuustavoitteita. Energiatehokkuus on tärkeä osa Raision yritysvastuuohjelmaa. Raisionkaaren tehdasalue on ollut hiilineutraali jo vuodesta 2018 lähtien: alueen lämpö ja höyry saadaan tehdasalueen omasta bioenergialaitoksesta. 

  Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

  Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

  Osoitteet ja toimipaikat

  Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

  Ota yhteyttä