Jjapaguri suomalaiseen tapaan

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Ainekset

0.2kg

Punasipulikuutioita

0.05l

Ruokaöljyä

0.15l

Mustapapu-valkosipulikastiketta

100l

Santa Maria fermented soy & chili paste

1rkl

Valkosipulitahnaa

0.02l

Soijaa

0.1l

Kasvislientä

0.6kg

Emperor siitakesieniä

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Keitä Torino minispagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja valuta. Älä huuhdo.
  2. Leikkaa sienten jalat irti ja leikkaa isohkoiksi paloiksi. Kuutioi sipuli pieniksi kuutioksi.
  3. Leikkaa viillot sienten lakkeihin ja paista ne kevyesti öljyssä, nosta sivuun.
  4. Lisää tilkka öljyä ja kaada pannulle hienonnettu sipuli ja sienten jalat. Ruskista kevyesti.
  5. Alenna lämpöä ja lisää pasta, kasvisliemi, kastikkeet ja sienien lakit. Kuumenna miedolla lämmöllä varovasti nostellen.
  6. Nosta tarjoiluastiaan tai annostele lautasille ja koristele seesaminsiemenillä ja tuoreella hienonnetulla korianterilla.

Koristeluun: Paahdettuja seesaminsiemeniä ja hienonnettua tuoretta korianteria.