Tabbouleh ohrahelmestä ja punajuuresta

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta
Saman ruokavalion reseptejä

Ainekset

0.05l

Ekstra-neitsytoliiviöljyä

0.2kg

Granaattiomenan siemeniä

0.2kg

Punainen paprikakuutio, tuore

0.2kg

Punasipulikuutio

0.1kg

Kevätsipuli, viipaloitu

0.2kg

Pieniä punajuurikuutioita

0.1kg

Hienonnettua tuoretta kirveliä

0.03kg

Tuoretta leikattua minttua

0.02kg

Valkosipulimurskaa

0.02l

Limemehua

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Keitä Torino ohrahelmi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta. Kaada ohrahelmet kulhoon ja lisää punajuurikuutiot liemineen, mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita ja peitä kulho kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa yön yli.
  2. Sekoita oliiviöljy ja limemehu yön yli levänneisiin ohrahelmiin. Lisää loput raaka-aineet, sekoita varovasti nostellen ja tarkista maku.
  3. Nosta tarjoiluastiaan ja tarjoa kylmänä.

VINKKI: Voit halutessasi sekoittaa kaikki ainekset kypsiin ohrahelmiin ja antaa salaatin vetäytyä kylmässä yön yli.