Monipuolinen valikoima gluteenittomia tuotteita

Gluteenittomista tuotteistamme löytyy ratkaisut ammattikeittiöille, kahviloille ja teollisuudelle.

Gluteenittomat tuotteet ammattilaisille

Gluteenittomaan ruokavalioon on tärkeää löytää ravinteikkaita vaihtoehtoja, joissa on runsaasti kuitua. Tarjoamme ammattikeittiöille, leipomoille ja ruokateollisuudelle monipuolisen valikoiman gluteenittomiin välipaloihin ja ruoanlaittoon aina kaurameijerituotteista kasviproteiineihin, jauhoihin ja suurimoihin.

Keliaakikot voivat turvallisesti käyttää monia gluteenittomia Elovena, Härkis ja Sunnuntai tuotteita, sillä tuotteiden tuotantoprosessissa on useita erilaisia puhdistusvaiheita, joilla varmistetaan tuotteiden gluteenittomuus.

Elovena_algot_fiiliskuvat_juoma+lusikoitava_1200x1200

Raisio_food_solution_valipalajuoma_lehti_150x180

Gluteenittomat kaurameijerituotteet

Kaikki Elovena® kaurameijerituotteet ovat gluteenittomia ja sopivat laajasti erilaisiin ammattikeittiöiden gluteenittomiin ruokiin ja juomiin.

Raisio_food_solution_beanit_1_lehti_150x180

Gluteenittomat kasviproteiinit

Beanit® ja Härkis® kasviproteiinit ovat aina gluteenittomia ja sopivat hyvin erilaisiin gluteenittomiin kasvipohjaisiin ruokiin.

Jauhot_leaf_1000x1200

Gluteenittomat
jauhot ja hiutaleet

Toimitamme teollisuudelle ja leipomoille mm. gluteenittomia täysjyväkaurahiutaleita ja kaurajauhoja.

Gluteeniton kauramme

Kaura on luontaisesti gluteeniton vilja, mutta normaalisti sitä käsitellään yhdessä muiden viljojen kanssa, jolloin sen joukossa on pieniä määriä muita viljoja. Keliaakikot ja muille viljoille allergiset voivat turvallisesti käyttää monia gluteenittomia Elovena- ja Härkis-tuotteita. Elovena gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta kaurasta omilla tuotantolinjoillaan Raision myllyllä Nokialla ja kaurameijerissä Raisiossa.

 

Nalle_vehnähiutalepuuro_mikrossa_1200x1200

Turvallinen valmistusprosessi takaa gluteenittomuuden

Tuotantoprosessissa on useita erilaisia puhdistusvaiheita ja laadunvarmistuspisteitä, joiden avulla varmistetaan, että gluteenittomien tuotteiden valmistuksessa käytetty kaura on puhdasta, eli se ei sisällä muita viljoja. Tuotteiden gluteenittomuus varmistetaan analysoimalla jokaisesta tuotantoerästä useita, säännöllisin väliajoin otettuja näytteitä. Näytteitä otetaan tuotantoprosessissa noin 10-15 minuutin välein. Jokainen näyte analysoidaan erikseen ja virallisen menetelmäohjeen mukaisesti kahtena rinnakkaisnäytteenä.

Analyysimenetelmänä käytetään viranomaistahojen edellyttämää R5 ELISA -menetelmää, jota käytetään kaikkien gluteenittomien tuotteiden analysoinnissa.

  • Näytteenottomme perustuu EU-säädöksiin.
  • Ulkopuolinen sertifiointilaitos auditoi tuotantoamme säännöllisesti ja varmistaa, että toimintamme täyttää kansainvälisen AOECS-standardin vaatimukset.
Bataatti-kookoskeitto Härkäpapuproteiinirouheella
Verso_beanit_kasvissosekeitto-700x700

Bataatti-kookoskeitto Härkäpapuproteiinirouheella

Makaronilaatikko Härkis® härkäpapumurusta
Makaronilaatikko_muru-960x720-recipe

Makaronilaatikko Härkis® härkäpapumurusta

Härkis® Teriyaki uunikasvikset
VERSO_aasia_pelti_suikale_960x720_receipe

Härkis® Teriyaki uunikasvikset

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä