Hyppää sisältöön

Raisio Food Solutions - Valintasi hyvään!

Kotimainen kumppanisi kasvipohjaisista raaka-aineista vastuullisiin ruokaratkaisuihin.

Kasvipohjaiset ratkaisut ruoka-alan ammattilaisille

Raisio Food Solutions tarjoaa ruoka-alan ammattilaisille ratkaisut herkullisen ruoan kehittämiseen ja tarjoamiseen. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ideoida uusia terveellisiä ja maukkaita tuotteita kumppaniemme ja kuluttajien erilaisiin tarpeisiin.

Tuemme sinua yhdessä ammattilaistiimimme kanssa, kun etsit kasvua kotimaisella ja kasviperäisellä ruoalla. Tarjoamme vastuullisia ja terveellisiä ratkaisuja kasvusi tueksi korkealaatuisilla raaka-aineilla ja yhteisellä tuotekehityksellä.

TUKUT

Toimivaa yhteistyötä vastuullisiin valintoihin

Yhteistyössä tukkujen kanssa pystymme tarjoamaan terveellisiä ja vastuullisia elintarvikkeita kustannustehokkaasti kaikille asiakkaille. Raision laajasta valikoimasta löytyvät tuotteet eri pakkauskoissa erityyppisten asiakkaiden tarpeisiin. Vahvat ja laadukkaat kotimaiset brändimme tekevät valinnan helpoksi asiakkaalle ja kuluttajalle.

HORECA & FOOD SERVICE

Ratkaisut ja reseptiikka vastuulliseen ruokailuun

Tarjoamme Horeca- ja Food Service-asiakkaillemme monipuolisen valikoiman kotimaisia, kasvipohjaisia tuotteita, joista löytyy ratkaisut niin suurkeittiöiden, ravintoloiden kuin kahviloidenkin tarpeisiin. Vastuullisten valintojen tueksi tarjoamme testattua reseptiikkaa, inspiroivia koulutuksia ja mielenkiintoisia tuoteuutuuksia.

LEIPOMOT & RUOKATEOLLISUUS

Valintasi vastuulliseen kasvuun

Tarjoamme leipomoille ja ruokateollisuudelle ratkaisuja vastuulliseen kasvuun luotettavilla, turvallisilla ja kotimaisilla raaka-aineillamme. Kumppaninamme voit aina luottaa siihen, että toimivat tuotteemme, oikeat pakkausratkaisut ja toimitusvarmuutemme tukevat toimintaasi tänään ja huomenna.

Tee valintasi hyvään Raision kasviperäisillä tuotteilla ja raaka-aineilla

Autamme sinua innovoimaan ja luomaan uusia tuotteita ja kasvipohjaisia ruokia, jotka vaikuttavat positiivisesti meihin kaikkiin. Viitoitamme tien asiakkaidesi sydämiin toimivien tuotteiden, testattujen reseptien ja laadukkaiden kuluttajabrändien avulla. Tarjoamme sinulle ratkaisut viljatuotteiden ja vastuullisten kasviproteiinien monipuoliseen käyttöön. Meiltä saat toimivat raaka-aineet ruoan valmistukseen muun muassa kotimaisesta härkäpavusta ja kaurasta.

Tutustu raaka-aineisiin ja tuoteryhmiin

VASTUULLISTA KUMPPANUUTTA

Kestävä valinta sinulle, meille ja maapallolle

Kasvipohjaisilla elintarvikkeillamme ja viljatuotteillamme mahdollistamme ruokavaliota, joka on maapallon kantokyvyn mukainen ja täyttää ravitsemussuositukset. Saammekin eniten iloa aikaan ympäristölle ja terveydelle silloin, kun valmistamamme tuotteet ovat jo lähtökohtaisesti vaikuttavia ja vastuullisia valintoja!
Lue lisää vastuullisuudesta

Ruokaa suurella sydämellä.

Lue lisää arvoistamme Raisio.com 

Rohkeus

Jaamme kunnianhimoisetkin tavoitteet ja uskallamme edetä rohkeasti niitä kohti. Uskomme, että tiivis yhteistyö mahdollistaa paremmat tulokset.

Reiluus

Pidämme sen mitä lupaamme.  Toimimme oikeudenmukaisesti ja rehellisesti. Vahvistamme luottamusta avoimella ja johdonmukaisella toiminnalla.

Innostus

Meillä on halu onnistua.  Innostumme mahdollisuuksien sekä haasteiden edessä ja  iloitsemme yhteisistä nnistumisista.

Tapahtumia ja materiaaleja ammattilaisille

Terveellistä ja vastuullista ruokaa Raisiosta

Me Raisiolla teemme ruokaa suurella sydämellä, tarkoituksenamme tuoda terveyttä meille ja maapallolle.

Tunnettuja brändejämme ovat Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino® ja Benella®. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, hyvä maku ja vastuullisuus. Raision arvot – rohkeus, reiluus ja innostus – ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme.

Lue lisää Raisiosta

Pysy mukana kasvipohjaisten kasvussa

Tilaa uutikirje ja nappaa arkeesi parhaat ammattilaisvinkit, reseptit ja tuotteet, joilla teet hyvää niin bisnekselle, ihmisille ja maailmalle.  Tuote- ja näytetilauksissa ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

 

Haku