FI - Raisio Food Solutions - Food Solutions

Raisio Food Solutions

Valintasi hyvään! Kotimainen kumppanisi kasvipohjaisista raaka-aineista vastuullisiin ruokaratkaisuihin.

20191209_raisio_1920x1266

Kasvipohjaiset ratkaisut ruoka-alan ammattilaisille

Raisio Food Solutions tarjoaa ruoka-alan ammattilaisille ratkaisut herkullisen ruoan kehittämiseen ja tarjoamiseen. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ideoida uusia terveellisiä ja maukkaita tuotteita kumppaniemme ja kuluttajien erilaisiin tarpeisiin.

Tuemme sinua yhdessä ammattilaistiimimme kanssa, kun etsit kasvua kotimaisella ja kasviperäisellä ruoalla. Tarjoamme vastuullisia ja terveellisiä ratkaisuja kasvusi tueksi korkealaatuisilla raaka-aineilla ja yhteisellä tuotekehityksellä.

TUKUT

Toimivaa yhteistyötä vastuullisiin valintoihin

Yhteistyössä tukkujen kanssa pystymme tarjoamaan terveellisiä ja vastuullisia elintarvikkeita kustannustehokkaasti kaikille asiakkaille. Raision laajasta valikoimasta löytyvät tuotteet eri pakkauskoissa erityyppisten asiakkaiden tarpeisiin. Vahvat ja laadukkaat kotimaiset brändimme tekevät valinnan helpoksi asiakkaalle ja kuluttajalle.

HORECA & FOOD SERVICE

Ratkaisut ja reseptiikka vastuulliseen ruokailuun

Tarjoamme Horeca- ja Food Service-asiakkaillemme monipuolisen valikoiman kotimaisia, kasvipohjaisia tuotteita, joista löytyy ratkaisut niin suurkeittiöiden, ravintoloiden kuin kahviloidenkin tarpeisiin. Vastuullisten valintojen tueksi tarjoamme testattua reseptiikkaa, inspiroivia koulutuksia ja mielenkiintoisia tuoteuutuuksia.

LEIPOMOT & RUOKATEOLLISUUS

Valintasi vastuulliseen kasvuun

Tarjoamme leipomoille ja ruokateollisuudelle ratkaisuja vastuulliseen kasvuun luotettavilla, turvallisilla ja kotimaisilla raaka-aineillamme. Kumppaninamme voit aina luottaa siihen, että toimivat tuotteemme, oikeat pakkausratkaisut ja toimitusvarmuutemme tukevat toimintaasi tänään ja huomenna.

Vihrea-palko,-papuja,-kadessa_1200x1200

Tee valintasi hyvään Raision kasviperäisillä tuotteilla ja raaka-aineilla

Autamme sinua innovoimaan ja luomaan uusia tuotteita ja kasvipohjaisia ruokia, jotka vaikuttavat positiivisesti meihin kaikkiin. Viitoitamme tien asiakkaidesi sydämiin toimivien tuotteiden, testattujen reseptien ja laadukkaiden kuluttajabrändien avulla. Tarjoamme sinulle ratkaisut viljatuotteiden ja vastuullisten kasviproteiinien monipuoliseen käyttöön. Meiltä saat toimivat raaka-aineet ruoan valmistukseen muun muassa kotimaisesta härkäpavusta ja kaurasta.

b2b_2154_1200x1200
VASTUULLISTA KUMPPANUUTTA

Kestävä valinta sinulle, meille ja maapallolle

Kasvipohjaisilla elintarvikkeillamme ja viljatuotteillamme mahdollistamme ruokavaliota, joka on maapallon kantokyvyn mukainen ja täyttää ravitsemussuositukset. Saammekin eniten iloa aikaan ympäristölle ja terveydelle silloin, kun valmistamamme tuotteet ovat jo lähtökohtaisesti vaikuttavia ja vastuullisia valintoja!

Arvot

Ruokaa suurella sydämellä

Rohkeus

Jaamme kunnianhimoisetkin tavoitteet ja uskallamme edetä rohkeasti niitä kohti. Uskomme, että tiivis yhteistyö mahdollistaa paremmat tulokset.

Reiluus

Pidämme sen mitä lupaamme.  Toimimme oikeudenmukaisesti ja rehellisesti. Vahvistamme luottamusta avoimella ja johdonmukaisella toiminnalla.

Innostus

Meillä on halu onnistua.  Innostumme mahdollisuuksien sekä haasteiden edessä ja  iloitsemme yhteisistä onnistumisista.

Tahmea_beanit_1200x1200_web

Terveellistä ja vastuullista ruokaa Raisiosta

Me Raisiolla teemme ruokaa suurella sydämellä, tarkoituksenamme tuoda terveyttä meille ja maapallolle.

Tunnettuja brändejämme ovat Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino® ja Benella®. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, hyvä maku ja vastuullisuus. Raision arvot – rohkeus, reiluus ja innostus – ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme.

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä