FI - Raisio Food Solutions - Ohralisäkkeet Horeca

Ohralisäkkeet - kotimainen vaihtoehto riisille

ohrahelmi_annos

Kotimaisesta ohrasta valmistetut ohralisäkkeet ovat erittäin kuitupitoiset ja monikäyttöiset vaihtoehdot riisille. Ne ovat helppokäyttöisyytensä lisäksi myös vastuullinen valinta ammattikeittiöiden tarpeisiin. Ohralisäkkeet toimivat erinomaisesti myös salaateissa, bowleissa, täytteissä ja laatikkoruuissa. 

taysjyvaohra

Terveellinen ohra

Ohra on ravitsemuksellisesti erinomainen vilja, joka sisältää runsaasti kuitua ja proteiinia. Ohran sisältämä liukoinen beetaglukaanikuitu alentaa kolesterolia ja se helpottaa vatsan toimintaa. Torino täysjyväohra ja ohrahelmi sisältävät beetaglukaania yli 4%.  

Ohra sopii erinomaisesti kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. 

Vastuullinen tuotanto

Torino ohralisäkkeet valmistetaan Raision Nokialla sijaitsevassa myllyssä, jonka vuonna 2021 valmistunut uusi lämpölaitos käyttää polttoaineenaan myllyn tuotannossa syntyviä sivujakeita. Se vähentää muualta kuljetettujen polttoaineiden tarvetta. Nokian mylly käyttää 100% hiilineutraalia energiaa. 

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä