Pastat

Kotimaiset ammattilaisille kehitetyt pastat
cappellipasta

Teollisuuden vaatimukset täyttävää pastaa

Raision pastavalikoimasta löydät sopivat pastat ja makaronit kaikkiin pastaruokiin. Pastamme valmistetaan Suomessa Raision pastatehtaalla. 

Kansainväliset pastanvalmistajat valmistavat pastansa pääosin durumvehnästä, joka vaatii kasvaakseen lämpimämmän ilmaston kuin mitä Suomessa on. Durum on tavallista vehnää proteiinipitoisempaa ja siten se tuo kuivattuun pastaan hyvän rakenteen. Me Suomessa osaamme tehdä laadukasta ammattikeittiöiden ja teollisuuden tarpeet täyttävää pastaa yhdistämällä durumin kotimaiseen vehnään.  

Laajasta pastavalikoimasta löydät:

Tummat ja täysjyväpastat 
Vaaleat pastat 
Erikoispastat 
Kim Palhus Plant-based products

Asiakas huomioiden 

Kaikki suurpakkauksissa myytävät pastamme on kehitetty suurkeittiöiden ja teollisuuden prosesseissa toimiviksi. Pastamme löytyvät eri pakkauskoista asiakkaan tarpeista riippuen. 

Pastalinja_mag

Moderni pastatehdas 

Upouusi pastalinjamme käynnistyi syyskuussa 2023. Italialaisten pastamestareiden kanssa rakennettu uusi linjasto mahdollistaa entistä suuremmat tuotantomäärät ja erilaisten ainesosien paremman yhteiskäytön, ja sitä myötä uudet tuoteinnovaatiot tulevaisuudessa. Uudella linjastolla on lämmöntalteenottojärjestelmä, mikä säästää energiaa ja tukee osaltaan tehdasalueen vastuullisuustavoitteita. Energiatehokkuus on tärkeä osa Raision yritysvastuuohjelmaa. Raisionkaaren tehdasalue on ollut hiilineutraali jo vuodesta 2018 lähtien: alueen lämpö ja höyry saadaan tehdasalueen omasta bioenergialaitoksesta. 

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä