FI - Raisio Food Solutions - Kaurajuomat Horeca

Kaurajuomat - sellaisenaan, kahviin tai ruoanvalmistukseen

kaurajuoma_mukit

Kasvipohjaista hyvää

Kotimaisesta gluteenittomasta kaurasta valmistetut kaurajuomat sopivat juotavaksi sellaisenaan, kahvin kanssa nautittavaksi ja ruoanvalmistukseen. Kaurajuomat valmistetaan Raisiossa ja ne ovat 100 % kasvipohjaisia ja pakataan kierrätettäviin pakkauksiin.  

 elovena_algot_kaurajuoma_wingcap_540x675

Elovena Kaurajuoma 1,5%

Elovena Kaurajuomaa käytetään tavallisen maidon tapaan: raikkaana juomana tai puuron ja murojen kanssa. Kaurajuoma kestää keittämisen, joten se sopii mainiosti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Täyteläisen puuron keität Elovena kaurahiutaleista ja kaurajuomasta. Kalsiumilla, jodilla ja vitamiineilla (B2, B12, D) täydennetyssä juomassa on myös vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

Elovena-Kaurajuoma-Kahviin-Wingcap_300x400

Elovena Kaurajuoma kahviin 3%

Elovena Kaurajuoma kahviin 3% on nimensä mukaisesti suunniteltu käytettäväksi erityisesti kahvin kanssa. Elovena Kaurajuoma kahviin tuo kahviin pehmeän täyteläisen maun ja se on kehitetty yhteistyössä ammattibaristan kanssa. Tuote vaahtoutuu hyvin ja sopii kaikkiin kahvityyppeihin erikoiskahvista perinteisiin suodatinkahveihin. Tuote toimii erinomaisesti myös automaattilaitteissa ja Faeman kahviautomaatit suosittelevat laitteisiinsa Elovena kaurajuoma kahviin. 

Elovena kaurajuoma kahviin sisältää rasvaa 3% ja se toimii erinomaisesti myös ruoanlaitossa ja leivonnassa. Kalsiumilla, jodilla ja vitamiineilla (B2, B12, D) täydennetyssä juomassa on myös vain vähän tyydyttynyttä rasvaa. Tuote löytyy 1l, 0,5l sekä 2,5dl pakkauksista.  

b2b_3701_1200x1200

Vastuullinen tuotanto

Kaurajuomamme valmistetaan hiilineutraalilla energialla tuotantolaitoksellamme Raisiossa. Tuotteet pakataan kierrätettäviin, pääosin kasvipohjaisiin pakkauksiin. Tuotantolaitos on vegaaninen, maidoton, soijaton, gluteeniton ja pähkinätön.  

Tehtaan lämpö ja höyry tulevat omasta bioenergialaitoksestamme, jossa käytetään puuhaketta, eli uusiutuvaa energiaa. Koko Raision tehdasalueella on käytetty hiilineutraalia sähköä jo kymmenen vuoden ajan. 

Lue lisää

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä