Vegaaninen pastasalaatti

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta
Saman ruokavalion reseptejä

Ainekset

0.4kg

Halkaistuja tummia viinirypäleitä

0.15kg

Punasipuli viipaloituna

0.4kg

Avokadokuutioita

0.25kg

Granaattiomenan siemeniä

0.3kg

Kikherneitä

0.3kg

Viipaloitua varsiselleriä

0.5dl

Hienonnettua tuoretta persiljaa

0.4kg

Kuutioitua vegaanista Greek style vuustoa

Kastikeainekset

0.1l

Punaviinietikkaa

0.1l

Oliiviöljyä

0.01kg

Hienoa sokeria

0.5tl

Suolaa

0.5tl

Rouhittua mustapippuria

1tl

Kuivattua tai tuoretta oreganoa

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuivaksi.
  2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi, esim. sauvasekoittimella.
  3. Kaada valutettu kuiva pasta isoon kulhoon ja lisää puolet kastikkeesta ja hienonnettu persilja. Nosta pasta omaan tarjoiluastiaan.
  4. Viipaloi avokado, valuta kikherneet, halkaise viinirypäleet, kuutio Greek style vuusto ja viipaloi punasipuli.
  5. Peitä kulho ja jäähdytä, ja anna salaatin vetäytyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
  6. Asettele kaikki ainekset omiin tarjoiluastioihin ja koristele tuoreilla yrteillä.
  7. Laita loput kastikkeesta tarjolle salaatin viereen.

 

Vinkki: tarjoa salaatin kanssa erikseen tuoreita pinaattilehtiä tai rucolaa.