Ainekset
0.4kg
Halkaistuja tummia viinirypäleitä
0.15kg
Punasipuli viipaloituna
0.25kg
Granaattiomenan siemeniä
0.3kg
Viipaloitua varsiselleriä
0.5dl
Hienonnettua tuoretta persiljaa
0.4kg
Kuutioitua vegaanista Greek style vuustoa
Kastikeainekset
0.5tl
Rouhittua mustapippuria
1tl
Kuivattua tai tuoretta oreganoa
Lataa resepti
Ohjeet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuivaksi.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi, esim. sauvasekoittimella.
- Kaada valutettu kuiva pasta isoon kulhoon ja lisää puolet kastikkeesta ja hienonnettu persilja. Nosta pasta omaan tarjoiluastiaan.
- Viipaloi avokado, valuta kikherneet, halkaise viinirypäleet, kuutio Greek style vuusto ja viipaloi punasipuli.
- Peitä kulho ja jäähdytä, ja anna salaatin vetäytyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
- Asettele kaikki ainekset omiin tarjoiluastioihin ja koristele tuoreilla yrteillä.
- Laita loput kastikkeesta tarjolle salaatin viereen.
Vinkki: tarjoa salaatin kanssa erikseen tuoreita pinaattilehtiä tai rucolaa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Kana-Cappelivuoka
Torino tonnikala-fetapastavuoka
Mac and Cheese Elovena kauraruoasta