Viljatuotteet

Viljat kaikkiin tarpeisiin
Leipaa_vilja_1200x1200

Monipuoliset tuotteet ja ratkaisut

Viljatuotteemme käsittävät monipuolisesti erilaisia raaka-aineita teollisuuden ja leipomoiden tarpeisiin. Tuotteet on valmistettu kotimaisesta kaurasta, rukiista, ohrasta ja vehnästä. Tarjoamme myös pidemmälle jalostettuja jauhomixejä, joilla valmistaa helposti herkulliset leivonnaiset. Raaka-aineiden toimivuus ja leivontaominaisuudet on varmistettu yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomia raaka-aineita. 

Viljatuotteemme

Laaja valikoima perusraaka-aineita leipomoiden ja teollisuuden tarpeisiin käsittää: 

Jauhot 
Jauhomixit
Hiutaleet ja suurimot
Leseet
Rouheet 

Tutustu tuotteisiin

Kotimaiset raaka-aineet ja tuotanto

Raisiolle on tärkeää tukea suomalaista työtä ja hyödyntää laadukkaita kotimaisia raaka-aineita. Kaikki viljatuotteemme valmistetaan kotimaisista viljoista omilla tuotantolaitoksillamme Raisiossa ja Nokialla hiilineutraalia energiaa käyttävillä tehdasalueilla.  

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä