Raisio Food Solutions - Välipalatuotteet - Horeca & Food Service

Välipalatuotteet - helpot ja nopeat ratkaisut nälän yllättäessä

Elovena_valipalakeksit-6873_1200x1200

Välipalatuotteilla lisämyyntiä

Elovena välipalatuotteet ovat ratkaisu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin impulssimyyntiin, aamupalalle tai kokoustarjoiluihin. Valikoistamme löydät yksittäispakatut on-the-go juomat, pirtelöt, vanukkaat, kauravälipalat sekä keksit ja patukat. Aamu- ja välipaloina toimivat myös murot, myslit ja annospuurot.  Tuotteet voivat olla myynnissä myös välipala-automaateissa. 

Terveellistä ja nopeaa

Elovena välipaloista löydät reilusti energiaa, proteiinia ja kuitua sisältävät tuotteet. Löydät tuotteista myös runsaasti gluteenittomia vaihtoehtoja, Sydänmerkkituotteita unohtamatta. 

b2b_3131_1200x800

Vastuullinen tuotanto ja ekologisemmat pakkaukset

Pakkaamme Elovena-tuotteet aina kierrätettäviin pakkauksiin. Suunnittelemme Elovena-pakkaukset niin, että ne suojaavat tuotetta, vähentävät ruokahävikkiä ja kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Tärkein ympäristötavoitteemme on hiilineutraali tuotanto vuoden 2023 loppuun mennessä. Tällä hetkellä jo 90 % Raision tuotannoissa käytetystä energiasta on hiilineutraalia.

Lue lisää vastuullisuudesta

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä