Ainekset
0.3kg
Punasipuli, kuutioitu
0.25kg
Kirsikkatomaatti, halkaistu
0.3kg
Kesäkurpitsa isoina paloina
0.2l
Tomaattimurskaa tai -sosetta
0.5tl
Rouhittua mustapippuria
0.2kg
Arla blue cheese murua
Koristeeksi
0.2kg
Arla Cheddar juustoraastetta
Lataa resepti
Ohjeet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta.
- Kuumenna kasari, lisää öljy ja sipuli, freesaa kevyesti.
- Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, tomaatit, valkosipuli ja mausteet, kuullota nopeasti. Lisää tomaattimurska, mausteet ja kauraruoka.
- Kiehauta ja hauduta minuutti ja lisää kypsä pasta ja blue cheese muru kastikkeen joukkoon. Kuumenna nostellen sekoittaen.
- Annostele ruoka lautasille, tai tarjoiluvuokaan ja ripottele Arla cheddar raaste pinnalle
VINKKI: Kesäkurpitsan voi leikata spagetin muotoon, maustaa öljyllä ja ripauksella suolaa ja laittaa koristeeksi annoksen päälle.
Kokeile myös näitä reseptejä
Kana-Cappelivuoka
Torino tonnikala-fetapastavuoka
Mac and Cheese Elovena kauraruoasta