Juustoinen Torino-pastakastike

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Ainekset

0.05l

Oliiviöljyä

0.3kg

Punasipuli, kuutioitu

0.25kg

Kirsikkatomaatti, halkaistu

0.3kg

Kesäkurpitsa isoina paloina

0.2l

Tomaattimurskaa tai -sosetta

0.5tl

Suolaa

0.5tl

Rouhittua mustapippuria

1rkl

Valkosipulimurskaa

0.5tl

Kuivattua oreganoa

0.5tl

Kuivattua timjamia

0.2kg

Arla blue cheese murua

Koristeeksi

0.2kg

Arla Cheddar juustoraastetta

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta.
  2. Kuumenna kasari, lisää öljy ja sipuli, freesaa kevyesti.
  3. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, tomaatit, valkosipuli ja mausteet, kuullota nopeasti. Lisää tomaattimurska, mausteet ja kauraruoka.
  4. Kiehauta ja hauduta minuutti ja lisää kypsä pasta ja blue cheese muru kastikkeen joukkoon. Kuumenna nostellen sekoittaen.
  5. Annostele ruoka lautasille, tai tarjoiluvuokaan ja ripottele Arla cheddar raaste pinnalle

VINKKI: Kesäkurpitsan voi leikata spagetin muotoon, maustaa öljyllä ja ripauksella suolaa ja laittaa koristeeksi annoksen päälle.