Täyteläinen cashewpasta ja paahdettua kukkakaalia

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Ainekset paahdetulle kukkakaalille

0.5kg

Kukkakaalin kukintoja

0.05l

Oliiviöljyä, ripaus suolaa

2rkl

Santa Maria Has el hanout -maustesosta

Kastike ja pasta-ainekset

0.2kg

Kevyesti paahdettuja cashewpähkinöitä

0.1l

Kasvilientä

1tl

Suolaa

0.8l

Tomaattimurskaa tai -sosetta

0.1l

Santa Maria fermented soy & chili paste

0.01kg

Valkosipulimurskaa

0.005kg

Suolaa

0.5kg

Tuoreita paahdettuja keltaisia paprikapaloja (Voit myös käyttää useampia värejä)

0.1l

Oliiviöljyä

Lataa resepti

Ohjeet

Valmistus kukkakaali:

  1. Kuumenna uuni tai airfryer 170 asteeseen.
  2. Laita kukkakaalikukinnot kulhoon tai muovipussiin. Lisää öljy, mausteseos ja suola. Sekoita varovasti niin, että mausteet tarttuvat tasaisesti kukintoihin.
  3. Nosta kukkakaalit leivinpaperilla peitettyyn uunivuokaan tai Airfryerin koriin. Paahda kunnes ovat kauniin paahtuneita ja kovan kypsiä.

Valmistus pasta:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta, älä huuhdo. Aseta sivuun.
  2. Kuumenna kasari, kaada pähkinät kasariin paahda hetki ilman öljyä.
  3. Lisää oliiviöljy ja paprikapalat, paahda kevyesti varovasti sekoittaen.
  4. Lisää kasvisliemi, suola, maustekastike ja tomaattimurska. Hauduta hetki ja lisää, Elovena kauraruoka. Kiehauta ja lisää kypsä pasta kastikkeeseen ja tarkista maku. Nosta tarjoiluastiaan.
  5. Asettele paahdetut kukkakaalinuput päälle ja tarjoa heti.