Ainekset paahdetulle kukkakaalille
0.5kg
Kukkakaalin kukintoja
0.05l
Oliiviöljyä, ripaus suolaa
2rkl
Santa Maria Has el hanout -maustesosta
Kastike ja pasta-ainekset
0.2kg
Kevyesti paahdettuja cashewpähkinöitä
0.8l
Tomaattimurskaa tai -sosetta
0.1l
Santa Maria fermented soy & chili paste
0.01kg
Valkosipulimurskaa
0.5kg
Tuoreita paahdettuja keltaisia paprikapaloja (Voit myös käyttää useampia värejä)
Lataa resepti
Ohjeet
Valmistus kukkakaali:
- Kuumenna uuni tai airfryer 170 asteeseen.
- Laita kukkakaalikukinnot kulhoon tai muovipussiin. Lisää öljy, mausteseos ja suola. Sekoita varovasti niin, että mausteet tarttuvat tasaisesti kukintoihin.
- Nosta kukkakaalit leivinpaperilla peitettyyn uunivuokaan tai Airfryerin koriin. Paahda kunnes ovat kauniin paahtuneita ja kovan kypsiä.
Valmistus pasta:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta, älä huuhdo. Aseta sivuun.
- Kuumenna kasari, kaada pähkinät kasariin paahda hetki ilman öljyä.
- Lisää oliiviöljy ja paprikapalat, paahda kevyesti varovasti sekoittaen.
- Lisää kasvisliemi, suola, maustekastike ja tomaattimurska. Hauduta hetki ja lisää, Elovena kauraruoka. Kiehauta ja lisää kypsä pasta kastikkeeseen ja tarkista maku. Nosta tarjoiluastiaan.
- Asettele paahdetut kukkakaalinuput päälle ja tarjoa heti.
Kokeile myös näitä reseptejä
Kana-Cappelivuoka
Torino tonnikala-fetapastavuoka
Mac and Cheese Elovena kauraruoasta