Raisio Food Solutions - Gluteenittomat tuotteet - Horeca & Food Service

Gluteenittomat tuotteet - Monipuolinen valikoima gluteenittomia tuotteita ammattikeittiöille

Elovena_algot_fiiliskuvat_juoma+lusikoitava_1200x1200

Gluteenittomat tuotteet ammattilaisille

Gluteenittomaan ruokavalioon on tärkeää löytää vaihtoehtoja, joissa on myös runsaasti kuitua. Tarjoamme ammattikeittiöille monipuolisen valikoiman valmiita tuotteita välipaloiksi sekä jauhoja ja hiutaleita gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon. Lisäksi kaikki Härkis kasviproteiinit ovat gluteenittomia. 

Keliaakikot voivat turvallisesti käyttää monia gluteenittomia Elovena, Härkis ja Sunnuntai tuotteita, sillä tuotteiden tuotantoprosessissa on useita erilaisia puhdistusvaiheita, joilla varmistetaan tuotteiden gluteenittomuus. 

Meiltä saat gluteenittomina:

Elovena kaurajuomat 
Elovena Välipalatuotteet 
Elovena pakasteleivät 
Härkis kasviproteiinit 
Sunnuntai ja Elovena viljatuotteet 

 

nokian-mylly-air-0054-1920x1080

Gluteeniton tuotanto

Raisiolla olemme tehneet pitkäjänteistä kehitystyötä vastataksemme gluteenittomien tuotteiden kysyntään. Kaikilla tuotantolaitoksillamme valmistetaan gluteenittomia tuotteita. Erityisesti olemme panostaneet ja investoineet omien gluteenittomien kauratuotteiden valmistamiseen Nokialla sijaitsevalla myllyllä ja kasviproteiinien valmistamiseen Kauhavalla. Myös kaurapohjaisia juomia valmistava tehdas on täysin gluteeniton. 

Nokian myllyn tuotantoprosessissa on useita erilaisia puhdistusvaiheita ja laadunvarmistuspisteitä, joiden avulla varmistetaan, että gluteenittomien tuotteiden valmistuksessa käytetty kaura on puhdasta, eli se ei sisällä muita viljoja.  Kauhavan kasviproteiineja valmistavalla tehtaalla käsitellään vain gluteenittomia raaka-aineita. Suomen Keliakialiitto on myöntänyt tuotteille gluteenittomuusmerkin. 

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä