Viljatuotteet - viljoja kaikkiin ammattikeittiöiden tarpeisiin

Leipaa_vilja_1200x1200

Viljatuotteemme käsittävät monipuolisesti erilaisia raaka-aineita ammattikeittiöiden tarpeisiin. Tuotteet on valmistettu kotimaisesta kaurasta, rukiista, ohrasta ja vehnästä. Tarjoamme myös leivontaa nopeuttavia jauhomixejä, joilla voi valmistaa nopeasti uunituoreita leinonnaisia omassa keittiössä. Raaka-aineiden toimivuus ja leivontaominaisuudet on varmistettu yhdessä leipomoammattilaistemme kanssa. Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomia viljavalmisteita erityisruokavalioiden tarpeisiin. 

Viljatuotteemme

Laaja valikoima perusraaka-aineita ammattikeittiöille: 

Hiutaleet ja suurimot 
Jauhot
Jauhomixit
Leseet
Rouheet 

Tutustu tuotteisiimme

Kotimaiset raaka-aineet ja tuotanto

Raisiolle on tärkeää tukea suomalaista työtä ja hyödyntää laadukkaita kotimaisia raaka-aineita. Kaikki viljatuotteemme valmistetaan kotimaisista viljoista omilla tuotantolaitoksillamme Raisiossa ja Nokialla hiilineutraalia energiaa käyttävillä tehdasalueilla.  

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä