
Täysjyväsarvimakaronilaatikko
g
Ainesosat
1 kg | Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä) |
0.005 kg | Yrttitarhaseosta |
0.3 kg | Apetit Sipulikuutio |
0.9 kg | Torino Täysjyväsarvimakaronia |
3.3 l | Vettä |
0.035 kg | Lihaliemijauhetta, vähäsuolainen |
0.02 kg | Suolaa |
0.2 kg | Sulatejuustoa, juokseva, Viola |
0.001 kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohje
- Sekoita jauheliha, yrttisekoitus ja sipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa, lisää makaroni vuokaan (0,900 kg/vuoka). Sekoita. Tasoita pinta.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää lihaliemijauhe, suola, sulatejuusto ja mustapippuri.
- Anna juuston sulaa tasaisesti liemeen.Tarkista maku.
- Kaada neste vuokaan jauheliha-makaroniseoksen päälle.
- Vie vuoat esikuumennettuun uuniin välittömästi nesteen lisäämisen jälkeen.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa n.50-60 minuuttia, kunnes pinta saanut kauniin värin.
- Loppuvaiheessa voit myös vaihtaa uunin kuivapaistolle värin saamiseksi.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa.
Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä. (Jauheliha; HK Ruskistettu naudan jauheliha. Lihaliemijauhe; Saarioinen, vaalea)