
Possukastike Provencale
g
Ainesosat
2.4 kg | sianlihaa, E-suikale |
2.8 l | vettä |
0.12 kg | tomaattipyreetä |
0.16 kg | sipulikuutioita |
0.4 kg | ruskeaa kastiketiivistettä |
0.4 kg | chili-tomaattikastiketta |
Herbes de Provence yrttisekoitusta | |
suolaa | |
mustapippuria |
Torino Ohrahelmeä |
Valmistusohje
- Ruskista lihat voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa kiertoilmatoiminnolla 220 asteessa noin 10 minuuttia.
- Kaada ruskistetut lihasuikaleet GN 1/2-150 mm astiaan.
- Lisää vesi ja muut raaka-aineet, sekoita. Kypsennä höyrykeitolla 100 asteessa noin 50 minuuttia.
- Sekoita kastike tasaiseksi ennen tarjoilua.
- Tarjoa Torino Ohrahelmen kanssa.