
Piccolo Kirjolohipasta
g
Ainesosat
0.015 l | Rypsiöljyä |
0.018 kg | Currya |
1.2 kg | Apetit Pomodoro Rossoa |
2.8 l | Vettä |
0.12 kg | Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
0.035 kg | Kalaliemijauhetta |
0.016 kg | Suolaa |
0.002 kg | Mustapippuria |
0.015 kg | Sokeria |
0.08 l | Sitruunamehua |
0.4 l | Ruokakermaa |
0.7 kg | Torino Lasagne Piccoloa |
1 kg | Kirjolohisuikaleita |
0.2 kg | Kylmäsavukirjolohta siivuina |
0.15 kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Kiehauta curry öljyssä padassa.
- Lisää kasvissekoitus, hauduta hetken.
- Lisää pataan vesi (jätä hiukan vedestä nestesuurusta varten), kalaliemijauhe, mausteet, jauhot pieneen vesimäärään sekoitettuna ja sitruunamehu.
- Anna kastikkeen kiehahtaa ja hautua hetken.
- Lisää kerma. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku. Jos haluat kastikkeesta keltaisempaa, lisää hiukan kurkumaa.
- Mittaa makaroni raakana voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (700 g/vuoka).
- Lisää joukkoon myös kirjolohisuikaleet.
- Kaada päälle kuuma kastike. Kastikkeen tulee olla löysää. Sekoita hyvin.
- Ripota pinnalle juustoraaste.
- Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Koristele persiljalla.