
Paistettua ohraa thaityyliin
g
Ainesosat
1.2 kg | Torino Ohrahelmeä |
3.5 l | vettä |
0.024 kg | suolaa |
0.12 kg | Ketjap Manis soijaa |
0.045 kg | kalakastiketta |
0.06 kg | sitruunamehua |
0.05 kg | Sambal Oelektahnaa |
0.01 kg | valkosipulimurskaa |
0.02 kg | suolaa |
3.4 kg | Torino Ohrahelmeä |
0.1 kg | öljyä |
0.3 kg | pakaste sipulia |
0.6 kg | rikottuja kananmunia |
0.45 kg | pakaste herneitä |
1 kg | haluamaasi proteiinia (katkarapuja, kanaa, juustoa tms.) |
Valmistusohje
- Keitä Torino Ohrahelmeä 15 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön, huuhtele kevyesti ja valuta hyvin.
- Valmista maustekastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
- Riko kananmunat astiaan ja vatkaa niiden rakenne rikki.
- Kuumenna öljy paistinpannussa tai wokissa. Kuullota sipulikuutioita hetki öljyssä. Lisää ohrahelmet. Paista välillä sekoittaen noin viisi minuuttia.
- Lisää munaseos kuuman ohran päälle, anna hyytyä hetki ja sekoita hyvin.
- Lisää maustekastike, herneet ja valitsemasi kypsä proteiini (katkarapu, kana, tofu, juusto, possun- tai naudanliha, papu).
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.