Hyppää sisältöön

Omenapiirakka muffinssi ja piirakkamixistä, mgen

Laktoositon
Maidoton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
1 kg Sunnuntai muffinssi- ja piirakkamix
0.005 kg Kardemummaa
0.22 kg Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0.35 kg Kananmunia
0.22 l Vettä
Pinnalle
0.7 kg Apetit Omenakuutio
Kaneli, jauhe
Valmistusohje
  1. Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon.
  2. Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella. (Voit myös sekoittaa taikinan käsin).
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  4. Jaa pinnalle kohmeiset omenakuutiot.
  5. Mausta halutessasi kanelilla.
  6. Vie vuoka kammioon ja kypsennä 170 aasteessa n. 25-30 minuuttia.
  7. Ripota jäähtyneen piirakan pinnalle tomusokeria. Voit myös viimeistellä jäähtyneen piirakan kiilteellä. Katso ohje hyytelösokeripakkauksen kyljestä. Omenakuutioiden asemesta voit käyttää myös Apetit Marjasekoitusta.

 

Haku