
Omenapiirakka muffinssi ja piirakkamixistä, mgen
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
1 kg | Sunnuntai muffinssi- ja piirakkamix |
0.005 kg | Kardemummaa |
0.22 kg | Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0.35 kg | Kananmunia |
0.22 l | Vettä |
0.7 kg | Apetit Omenakuutio |
Kaneli, jauhe |
Valmistusohje
- Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon.
- Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella. (Voit myös sekoittaa taikinan käsin).
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
- Jaa pinnalle kohmeiset omenakuutiot.
- Mausta halutessasi kanelilla.
- Vie vuoka kammioon ja kypsennä 170 aasteessa n. 25-30 minuuttia.
- Ripota jäähtyneen piirakan pinnalle tomusokeria. Voit myös viimeistellä jäähtyneen piirakan kiilteellä. Katso ohje hyytelösokeripakkauksen kyljestä. Omenakuutioiden asemesta voit käyttää myös Apetit Marjasekoitusta.