
Ohrainen feta-salaatti
g
Ainesosat
0.32 kg | Torino Täysjyväohraa |
1 l | Vettä |
0.08 l | Valkoviinietikkaa |
0.004 kg | Sokeria |
0.004 kg | Suolaa |
0.08 l | Rypsiöljyä |
0.001 kg | Mustapippuria |
0.004 kg | Välimeren yrttiseosta |
0.6 kg | Fetajuustoa kuutioina |
0.3 kg | Paprikaa, punainen |
0.3 kg | Kurkkua, tuore |
0.15 kg | Kevätsipulia |
0.25 kg | Amerikansalaattia |
0.15 kg | Oliiveja, mustia |
Persiljaa | |
Rucolaa |
Valmistusohje
- Lisää ohra kiehuvaan veteen, anna kypsyä n. 10 minuuttia. Valuta, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta uudestaan.
- Sekoita marinadin aineet keskenään.
- Lisää kypsän, jäähtyneen ohran joukkoon. Anna marinoitua hetki kylmässä.
- Lisää joukkoon muut ainekset hienonnettuina.
- Koristele salaatin pinnalle runsaasti tuoreita yrttejä ja rucolaa.