
Makaroni-juustolaatikko
g
Ainesosat
1.2 kg | Torino Tumma Kierremakaronia |
0.2 kg | Öljyä |
1.5 kg | Nauta-sikajauhelihaa |
0.5 kg | pakastesipulia |
4 l | maitoa |
0.54 kg | munia |
0.03 kg | suolaa |
0.015 kg | mustapippurirouhetta |
0.02 kg | paprikajauhetta |
0.02 kg | maustepippuria |
0.8 kg | sulatejuustoa |
Valmistusohje
- Keitä makaronit suolalla maustetusa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Huuhdo nopeasti juoksevan kylmän veden alla. Valuta ylimääräinen neste pois.
- Ruskista öljyssä jauheliha ja sipulikuutiot.
- Voitele 1/1 GN-100 pakki. Kaada pakkiin makaronit ja jauheliha-sipuliseos.
- Murenna joukkoon sulatejuusto.
- Yhdistä maito, munat ja mausteet. Sekoita kevyesti.
- Kaada maito-munaseos pakkiin. Sekoita kaikki aineet keskenään.
- Paista laatikkoa 180 asteisessa uunissa ilman kantta 30 minuuttia.
- Vähennä uunin lämpöä 160 asteeseen ja laita kansi päälle. Jatka paistamista 45 minuuttia.