
Kuitusarvimakaronilaatikko, makaroni raakana
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.9 kg | Torino Kuitusarvimakaronia |
1 kg | Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä) |
0.3 kg | Apetit Sipulikuutio |
0.025 kg | Suolaa |
0.003 kg | Mustapippuria, rouhe |
2 l | Kevytmaitoa |
1.2 l | Vettä |
0.2 kg | Munamassaa |
0.15 kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Mittaa raaka Kuitusarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 900 g/vuoka.
- Sekoita kypsä jauheliha, sipuli, suola ja mustapippuri keskenään.
- Lisää jauhelihamassa vuokaan makaronin joukkoon, sekoita hyvin. Jos teet suurempaa määrää, sekoita jauheliha ja mausteet keskenään sekoittavalla padalla, lisää joukkoon raaka makaroni. Jaa massa vuokiin 2,230 kg/vuoka. Jauhelihana käytetty Atria kypsä jauhelihaSekoita munamaidon ainekset keskenään. Kaada munamaito vuokaan.
- Ripota pinnalle juustoraaste.
- Esikuumenna uuni +195 C, 5 minuuttia. Vie vuoka esikuumennettuun uuniin välittömästi munamidon lisäämisen jälkeen.
- Kypsennä +195 C, kosteus 20 %, 5 minuuttia. Laske lämpötila + 145 C:seen, kosteus 50 %, jatka kypsennystä n. 40 minuuttia. Jos pinta kaipaa vielä väriä, nosta uunin lämpötila +175 C:seen, kosteus 50 % jatka 5-10 minuuttia.