
Kirjolohilasagne Lasagne Piccolosta
g
Ainesosat
0.015 kg | Rypsiöljyä |
0.026 kg | Currya |
0.4 kg | Apetit Purjoviipale |
0.8 kg | Tomaattimurskaa |
0.016 kg | Suolaa |
0.004 kg | Mustapippuria |
0.04 l | Soijakastiketta |
2.8 l | Kalalientä |
0.125 kg | Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
0.4 l | Ruokakermaa |
0.001 kg | Rakuunaa |
0.08 l | Sitruunamehua |
0.8 kg | Torino Lasagne Piccoloa |
1.3 kg | Kirjolohisuikaleita |
Valmistusohje
- Kuumenna öljy padassa, lisää curry, kiehauta.
- Lisää purjorenkaat, kiehauta.
- Lisää pataan tomaattimurska, mausteet ja osa kalaliemestä.
- Sekoita loppu kalaliemi ja jauhot keskenään, lisää suurus pataan.
- Anna kastikkeen kiehua hetki.
- Lisää kerma, rakuuna ja sitruunamehu.
- Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku.
- Jos haluat kastikkeesta keltaisempaa. lisää hiukan kurkumaa.
- Mittaa pasta raakana voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (800 g/vuoka).
- Lisää joukkoon myös kirjolohisuikaleet.
- Kaada päälle kuuma kastike. Kastikkeen tulee olla löysää. Sekoita hyvin.
- Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia.
- Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Koristele tillillä tai persiljalla.