
Kääretorttu
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
0.23 kg | Kananmunia |
0.22 kg | Sokeria |
0.11 kg | Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
0.03 kg | Perunajauhoja |
0.25 kg | Apetit Vadelmia |
0.2 kg | Vadelmahilloa |
0.12 kg | Kuohukermaa |
Valmistusohje
- Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi.
- Sekoita jauhot ja perunajauho keskenään. Lisää kevyesti sekoittaen muna-sokerivaahdon joukkoon.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-vuokaan. Levitä tasaisesti vuokaan.
- Kiertoilmapaista 180 asteessa n. 7-8 min.
- Kumoa toisen leivinpaperin päälle.
- Irrota paistossa käytetty paperi.
- Sekoita sulatetut vadelmat ja vadelmahillo keskenään.
- Täytä jäähtynyt kääretorttulevy vadelmatäytteellä ja vaahdotetulla kermalla.
- Kääri rullalle. Anna vetäytyä kylmässä hetken.