
Gluteenittomat vadelmabrowniet
g
Ainesosat
0.080 kg | makeuttamatonta kaakaojauhetta |
0.065 kg | Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta |
4 | kananmunaa |
0.200 kg | tummaa suklaata |
0.250 kg | voita |
0.200 kg | fariinisokeria |
0.100 kg | vadelmia |
0.020 kg | Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta |
0.200 kg | maustamatonta tuorejuustoa |
0.030 kg | tomusokeria |
1 | kananmuna |
Valmistusohje
- Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
- Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
- Sulata varovasti suklaa, rasva ja sokeri vesihauteessa tai mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
- Lisää jäähtyneeseen seokseen munat voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuivat aineet.
- Valmista tuorejuustotäyte sekoittamalla tuorejuuston joukkoon tomusokeri, muna ja jauhot.
- Vuoraa 1/2 GN-vuoka leivinpaperilla. Laita puolet vadelmista pohjalle. Kaada 3/4 taikinasta vuokaan.
- Lusikoi tuorejuustotäyte taikinan päälle. Lusikoi vuokaan loput taikinasta. Tee lusikan varrella pintaan pyörteitä ja ripottele päälle vadelmat.
- Paista uunin keskitasolla tasalämpöisessä uunissa 180 asteessa noin 30-35 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
- Anna brownien jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tomusokerilla.
Reseptissä käytetyt tuotteet