
Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit
alle 30 min
g
Ainesosat
0.150 kg | Sunnuntai Leivontamargariinia |
0.100 kg | fariinisokeria |
0.040 kg | sokeria |
1 kpl | kananmunia |
0.150 kg | Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa |
0.070 kg | Elovena Gluteenittomia isoja kaurahiutaleita |
0.005 kg | leivinjauhetta |
0.001 kg | ruokasoodaa |
0.070 kg | maapähkinävoita |
0.200 kg | leivontamaitosuklaata |
Valmistusohje
- Vatkaa huoneenlämpöinen, paloiteltu margariini ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi noin 5 minuutin ajan.
- Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen kananmuna.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muutamassa erässä taikinan joukkoon.
- Sekoita lopuksi joukkoon maapähkinävoi ja rouhittu suklaa.
- Pyörittele taikinasta taikinapalloja (á 30 g) leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Paista 175-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Reseptissä käytetyt tuotteet