
Gluteenittomat kaura-perunarieskat
g
Ainesosat
0.400 l | vettä |
0.080 kg | perunahiutaleita |
0.090 kg | Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa |
0.050 kg | Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta |
0.003 kg | suolaa |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
- Kiehauta vesi. Sekoita joukkoon perunahiutaleet. Lisää kaurajauhot, Sunnuntai Juokseva ja suola. Sekoita taikina puuhaarukalla tasaiseksi.
- Jaa taikina osiin ja taputtele jauhotetuin käsin leivinpaperin päälle pellille matalia rieskoja (halkaisija noin 12 cm).
- Pistele rieskat tai tee pintaan haarukalla kuvioita. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Reseptissä käytetyt tuotteet