
Gluteeniton rapea siemennäkkäri
alle 60 min
g
Ainesosat
0.020 kg | kuorellisia hampunsiemeniä |
0.045 kg | kvinoan siemeniä |
0.030 kg | seesaminsiemeniä |
0.030 kg | kuorellisia pellavansiemeniä |
0.130 kg | Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa |
0.040 kg | tattarijauhoa |
0.006 kg | suolaa |
0.200 l | vettä |
0.050 kg | Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Sekoita siemenet, jauhot ja suola
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon Sunnuntai juokseva, sekoita.
- Kaada neste kuivien aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä hetken aikaa.
- Painele taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Voit ruuduttaa levyn veitsellä haluamasi kokoisiksi paloiksi. Uunissa taikinasta haihtuu kosteutta ja näin palaset irtoavat toisistaan.
- Paista 150 asteessa noin 45 minuuttia.
- Säilytä kannellisessa astiassa.
Reseptissä käytetyt tuotteet