
Gluteeniton piimä-siirappileipä
yli 60 min
g
Ainesosat
0.230 kg | Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta |
0.040 kg | Elovena Gluteenittomia isoja kaurahiutaleita |
0.045 kg | Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa |
0.001 kg | fenkolia |
0.006 kg | suolaa |
0.005 kg | ruokasoodaa |
0.035 kg | rusinoita |
0.035 kg | auringonkukan siemeniä |
0.400 l | piimää |
0.210 kg | siirappia |
0.030 kg | Sunnutai Juokseva rypsiöljyvalmistetta |
0.040 kg | siirappia |
0.030 l | vettä |
Valmistusohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Yhdistä piimä, siirappi ja Sunnuntai Juokseva.
- Sekoita kuivat aineet nesteen joukkoon.
- Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Kohota noin 20 minuuttia.
- Sekoita siirappi ja vesi keskenään.
- Voitele leipä siirappi-vesiseoksella.
- Paista leipää 200 asteisen kiertoilmauunin alatasolla 40 minuuttia.
- Voitele leipä ja jatka paistamista noin 25 minuuttia.
- Voitele leipä kuumana ja jäähdytä hyvin ennen leikkaamista.