
Gluteeniton fetapestopizza
alle 60 min
g
Ainesosat
0.020 l | vettä |
0.030 kg | öljyä |
0.009 kg | Sunnuntai kuivahiivaa |
0.135 kg | Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa |
0.100 kg | pestokastiketta |
0.100 kg | juustoraastetta |
0.050 kg | sipulia |
10 kpl | kirsikkatomaatteja |
0.100 kg | fetajuustoa |
12 kpl | mustia kivettömiä oliiveja |
0.035 kg | cashewpähkinöitä |
Valmistusohje
- Sekoita reilusti kädenlämpöiseen (42 astetta) veteen öljy. Vispilöi nesteeseen pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Sekoita loput jauhot taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Taikina jää normaalia pizzataikinaa löysemmäksi.
- Anna kohota liinan alla noin 20 minuuttia.
- Suikaloi sipuli ja puolita tomaatit.
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Kaada taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja painele jauhojen avulla ohueksi pohjaksi.
- Levitä päälle pestokastike ja juustoraaste. Ripottele päälle sipulisuikaleet, fetakuutiot, tomaatit ja oliivit.
- Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Lisää pizzan päälle cashewpähkinät ja jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia.
Reseptissä käytetyt tuotteet