Recipe-image

Kasvissosekeitto härkäpapumurulla

Vegaaninen
Kasvisruoka
Laktoositon
Salaatit & keitot
Gluteeniton
Kananmunaton
g
KEITTO
1 kg bataattikuutio
1 kg porkkanakuutio
1 kg peruna-sipulisekoitus
0.045 kg kasvisliemijauhe
3 kg vesi
0.005 kg valkopippuri, rouhittuna
0.01 kg suola
0.1 kg sitruunamehu
härkäpapumuruseos
0.5 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.1 kg pähkinärouhe
0.1 kg siemensekoitus
0.009 kg chilirouhe
0.006 kg suola
0.035 kg rucola, hienonnettuna
Valmistusohje
  1. Mittaa keiton ainekset pataan, keitä kypsäksi. Soseuta keitto sileäksi. 
  2. Paahda härkäpapumuru, pähkinärouhe, siemensekoitus, chilirouhe ja suola rapeaksi uunissa 180 asteessa noin 5 minuuttia. 
  3. Lisää rucolasilppu joukkoon.
  4. Tarjoa keitto muruseoksen ja leivän kanssa.