Recipe-image

Härkis® härkäpapumurukeitto

Vegaaninen
Kasvisruoka
Salaatit & keitot
Gluteeniton
Kananmunaton
Maidoton
g
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.1 kg sipulikuutio
0.5 kg keittojuureskuutio
3 kpl laakerinlehti
0.005 kg kokonainen maustepippuri
1.5 kg kasvisliemi
0.01 kg suola
VIIMEISTELY
0 tuoretta persiljaa
Valmistusohje
  1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon juureskuutiot, laakerinlehdet ja pippurit, jatka kuullottamista hetki. Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna keiton hautua uunissa tai kattilassa kypsäksi.

  2. Paahda härkäpapumuru pannulla tai uunissa öljytilkan kanssa.

  3. Lisää härkäpapumuru keiton sekaan keittoajan loppupuolella.
  4. Keitto on valmis, kun juurekset ovat kypsiä. Viimeistele pinta persiljalla.