Raisio Food Solutions - Kasviproteiinit

Kasviproteiinit

Kotimaiset kasviproteiinit teollisuuden ja leipomoiden tarpeisiin.

kasviproteiini

Kotimaiset kasviproteiinit

Valikoimastamme löydät maistuvia, täysin kasvipohjaisia kasviproteiinituotteita, joilla helpotat terveellisen ruoan ja kasvisten lisäämistä kuluttajien ruokavalioihin. Härkis® Kasviproteiinimme tarjoavat helpot ja valmiit vegaaniset ratkaisut maun ja rakenteen tuomiseen sekä proteiinin ja kuidun lisäämiseen.​ Härkis kasviproteiinit valmistetaan kotimaisesta kaurasta ja härkäpavusta sekä herneproteiinista. 

Kasviproteiinivalikoimastamme löydät sopivat raaka-aineet valmisruokiin, täytteisiin sekä pihveihin ja pyöryköihin. Muodoltaan ja rakenteeltaan erilaiset vaihtoehdot löytävät paikkansa eri tarpeissa ja tuotteissa. 

 

Raisio Food Solutions Kasviproteiinit

Runsaasti proteiinia – Vegaaninen – Gluteeniton – Soijaton - Kotimaista kauraa ja härkäpapuaValmistettu Kauhavalla 

proteiinirouhe

Proteiinirouheet

Proteiinirouheet soveltuvat monipuolisesti erilaisten kasvipohjaisten ja lihaa korvaavien ruokien raaka-aineeksi. Ne tuovat lihankaltaista rakennetta ja proteiinia ja kuitua esimerkiksi valmisruokiin, pihveihin, nugetteihin ja täytteisiin. Rouheet toimivat proteiinilisänä myös myslissä ja patukoissa. Rouheet sitovat nestettä ja tuovat ruokiin mehukasta rakennetta. Pienen ja monikäyttöisen palakoon rouheet toimivat nesteen imettyään ruoissa kuten jauheliha tai soijarouheet. Maultaan neutraalit rouheet voi maustaa tarpeiden mukaan. Valikoimasta löytyvät härkäpapu- ja kaurapohjaiset rouheet. 

 

suikale

Suikaleet

Härkis® Härkäpapusuikaleita voi käyttää liha- tai kanasuikaleiden tapaan. Ne sopivat erinomaisesti kastike- keitto ja pastaruokiin sekä monenlaisten valmisruokien proteiiniraaka-aineeksi. Suikaleet koostuvat härkäpapujauhosta, herneproteiinista, vedestä ja rypsiöljystä. Tuotteilla on mukavan napakka ja moniin ruokalajeihin sopiva rakenne ja täyteläinen maku. Suikaleet on saatavilla valmiiksi maustettuna tai maustamattomina huoneenlämmössä säilyvissä 2,5kg pakkauksissa.  

 

 

 

muru

Murut, murskat ja jauhikset

Härkis murut, murskat ja jauhikset ovat omiaan korvaamaan jauhelihaa ja niitä voikin käyttää kypsän jauhelihan tavoin esimerkiksi kastikkeissa, vuokaruoissa sekä piirakka- ja pizzatäytteissä. Tuotteisiin kuuluvat Härkis Kaurajauhis, Härkis Härkäpapumuru sekä Härkis Härkäpapumurska, jotka ovat kaikki helppokäyttöisiä, mutta rakenteiltaan erilaisia – testaa mikä sopii parhaiten tarpeeseesi! Valmiiksi maustetut tuotteet on helppo lisätä, eivätkä vaadi maustamista. Tuotteet löytyvät 2,5kg pakkauksissa. 

 

 

Kauhava_tehdas_factory_hires_1200x1200

Kotimaista Kauhavalta

Härkis -tuotteet valmistetaan Kauhavan kasviproteiinitehtaalla. Tuotteet valmistetaan kaurasta, härkäpavusta ja herneestä, joista kaura ja härkäpapu ovat aina kotimaisia. Tehtaan valmistamat tuotteet ovat aina gluteenittomia ja soijattomia. Kuten Raision muillakin tuotantolaitoksilla, myös Kauhavan tehtaan käyttämästä energiasta 100% on hiilineutraalia. 

b2b_1349_1200x1200
RAISIO FOOD SOLUTIONS

Valintasi hyvään kumppanuuteen

Raisio Food Solutions on luotettava, kotimainen kumppani kasvipohjaisista raaka-aineista vastuullisiin ruokaratkaisuihin kiinnostuneille ruoka-alan ammattilaisille, ruokateollisuudelle ja tukuille.