Raisio Food Solutions - Kasviproteiinit Horeca & Food Service

Kotimaiset Härkis® -kasviproteiinit ammattikeittiöiden tarpeisiin

sushibowl_harkis_kasviproteiini

Kasviproteiinit ammattilaisille

 

Härkis® käyttövalmiit, vegaaniset kasviproteiinit ovat erinomaiset proteiiniraaka-aineet ammattikeittiöiden eri tarpeisiin ja ne toimivat testatusti eri ruoanvalmistusprosesseissa. Härkis -tuotteiden avulla kasvisruokiin saa riittävästi proteiinia ja kuitua.​ Härkis kasviproteiinit valmistetaan Kauhavalla kotimaisesta gluteenittomasta kaurasta ja kotimaisesta härkäpavusta sekä herneproteiinista. 

Raisio Food Solutions Kasviproteiinit

Runsaasti proteiinia – Vegaaninen – Gluteeniton – Soijaton - Kotimaista kauraa ja härkäpapuaValmistettu Kauhavalla 

proteiinirouhe

Härkäpapuproteiinirouhe

Härkäpapuproteiinirouhe soveltuu erinomaisesti erilaisten kasvipohjaisten ja lihaa korvaavien ruokien raaka-aineeksi. Se tuo ruokiin runsaasti proteiinia ja kuitua. Rouhe sopii erinomaisesti rikastamaan esimerkiksi kasvissosekeittoja, kastike- tai laatikkoruokia. Pienen palakoon rouhe toimii nesteen imettyään ruoissa kuten soijarouhe tai jauheliha. Maultaan täysin neutraalin makuisen rouheen voi maustaa haluamallaan tavalla. 

 

 

suikaleet

Suikaleet

Härkis® Härkäpapusuikaleita voi käyttää samalla tavalla kuin liha- tai kanasuikaleita. Ne sopivat erinomaisesti kastike-, keitto- ja pastaruokiin sekä rapeaksi paahdettuna salaattien ja bowlien raaka-aineeksi. Suikaleet on valmistettu härkäpapujauhosta, herneproteiinista, vedestä ja rypsiöljystä. Tuotteet ovat paahdettuna mukavan napakoita ja niillä on moniin ruokalajeihin sopiva rakenne ja täyteläinen maku. Suikaleita on saataville sekä valmiiksi maustettuna että maustamattomina. Tuotteet säilyvät 8 kk avaamattomina huoneenlämmössä 2,5kg pusseissa.   

muru

Murut, murskat & jauhikset

Härkis murua, murskaa ja jauhista voi käyttää esim. kypsän jauhelihan tavoin kastikkeissa, vuokaruoissa, leipä-, piirakka- ja pizzatäytteissä sekä salaateissa. Tuotevalikoimaan kuuluvat irtonainen Härkis Kaurajauhis, paahdettuna kiinteä Härkis Härkäpapumuru sekä pehmeä Härkis Härkäpapumurska. Tuotteet ovat käyttövalmiita ja rakenteiltaan hyvin erilaisia. Tuotteet ovat reilusti maustettuja, eivätkä vaadi maustamista. Tuotteet on pakattu 2,0-2,5kg pusseihin. Härkis kaurajauhis ja Härkis härkäpapumuru säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä 6-8 kk ja Härkis härkäpapumurska viileässä 50 vrk.

Kauhava_tehdas_factory_hires_1200x1200

Kotimaista Kauhavalta

Härkis -tuotteet valmistetaan Kauhavan kasviproteiinitehtaalla. Tuotteet valmistetaan kaurasta, härkäpavusta ja herneestä, joista kaura ja härkäpapu ovat aina kotimaisia. Tehtaan valmistamat tuotteet ovat aina gluteenittomia ja soijattomia. Kuten Raision muillakin tuotantolaitoksilla, myös Kauhavan tehtaan käyttämästä energiasta 100% on hiilineutraalia. 

Tutustu testattuun reseptiikkaan

    Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

    Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

    Osoitteet ja toimipaikat

    Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

    Ota yhteyttä