Recipe-image

Härkis® Kimchi

Vegaaninen
Salaatit & keitot
Kananmunaton
g
AINESOSAT
0.1 kg Härkis® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1 kg kiinankaali
0.5 kg vesi
0.05 kg merisuola
CHILITAHNA
0.05 kg valkosipulitahna
0.05 kg inkivääritahna
0.1 kg gochujang-korealainen chilitahna
0.05 kg tamarinditahna
0.1 kg ruokosokeri
0.1 kg vesi
Valmistusohje
  1. Suikaloi kiinankaali noin sentin levyisiksi suikaleiksi. Liuota suola kädenlämpöiseen veteen ja kaada kaalisuikaleiden päälle. Sekoita hyvin. Laita kansi päälle ja siirrä kylmään. Sekoittele päivän aikana muutaman kerran.

  2. Anna kaalin mehustua yön yli kylmiössä.

  3. Valuta kaalisuikaleet ja valmista chilitahna. Sekoita härkäpapumuru ja chilitahna hyvin kaalin joukkoon.