
Härkäpapu-bolognese
g
Ainesosat
0.150 kg | Härkis® Härkäpapuproteiinirouhe |
0.300 kg | hienonnettu sipuli |
0.500 l | paseerattu tomaatti |
2 kpl | kasvisliemikuutio |
1.000 l | vesi |
0.500 kg | porkkanaraaste |
0.100 kg | valkosipulimurska |
0.003 kg | kuivattu oregano |
0.003 kg | mustapippurirouhe |
suolaa maun mukaan |
Valmistusohje
- Mittaa kaikki ainekset, paitsi valkosipulimurska kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen.
- Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuuttia, lisää valkosipulimurska. Hauduta vielä muutama minuuttia ja tarkista maku. Jos kastike on liian sakeaa, lisää vettä ja tarkista maku uudelleen.
- Tarjoa vegaanisen ”juustoraasteen” ja Torino pastan kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet