Recipe-image

Härkäpapu-bolognese proteiinirouheesta

Kastikkeelliset ruoat
Vegaaninen
Gluteeniton
g
AINESOSAT
0.12 kg Härkis® Härkäpapuproteiinirouhe
0.15 kg hienonnettu sipuli
1 kg paseerattu tomaatti
0.7 l kasvisliemi
0.2 kg porkkanaraaste
0.15 kg valkosipulimurska
0.001 kg kuivattu oregano
0.001 kg kuivattu basilika
0.002 kg mustapippurirouhe
0.002 kg suola
0 parmesaaniraaste
Valmistusohje
  1. Mittaa kaikki ainekset, paitsi valkosipulimurska kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen.
  2. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuuttia, lisää valkosipulimurska. Hauduta vielä muutama minuuttia ja tarkista maku. Jos kastike on liian sakeaa, lisää vettä ja tarkista maku uudelleen.
  3. Tarjoa vegaanisen ”juustoraasteen” ja Torino pastan kanssa.