Hyppää sisältöön
Härkäpapu-bolognese

Härkäpapu-bolognese

Gluteeniton
Vegaaninen
g
Ainesosat
0.150 kg Härkis® Härkäpapuproteiinirouhe
0.300 kg hienonnettu sipuli
0.500 l paseerattu tomaatti
2 kpl kasvisliemikuutio
1.000 l vesi
0.500 kg porkkanaraaste
0.100 kg valkosipulimurska
0.003 kg kuivattu oregano
0.003 kg mustapippurirouhe
suolaa maun mukaan
Valmistusohje
  1. Mittaa kaikki ainekset, paitsi valkosipulimurska kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen.
  2. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuuttia, lisää valkosipulimurska. Hauduta vielä muutama minuuttia ja tarkista maku. Jos kastike on liian sakeaa, lisää vettä ja tarkista maku uudelleen.
  3. Tarjoa vegaanisen ”juustoraasteen” ja Torino pastan kanssa.

Haku