Recipe-image

Härkis® härkäpapumuru bolognese

Kastikkeelliset ruoat
Vegaaninen
Kasvisruoka
Gluteeniton
g
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.1 kg Porkkana, raaste
0.1 kg Sipuli, hienonnettu
0.05 kg Valkosipulimurska
0.01 kg Oliiviöljy
0.8 kg Tomaattimurska/paseerattu tomaatti
0.01 kg Kasvisliemijauhe
0.001 kg Oregano
0.001 kg Basilika
0.002 kg Suola
0.002 kg Mustapippurirouhe
0 Parmesaania (vegaaninen)
Valmistusohje
  1. Mittaa kaikki ainekset, paitsi valkosipulimurska kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen.
  2. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuuttia, lisää valkosipulimurska. Hauduta vielä muutama minuuttia ja tarkista maku. Jos kastike on liian sakeaa, lisää vettä ja tarkista maku uudelleen.
  3. Tarjoa vegaanisen ”juustoraasteen” ja Torino pastan kanssa.