Recipe-image

Härkis® myskikurpitsapaistos

Vegaaninen
Kasvisruoka
Pata- & vuokaruoat
Gluteeniton
Kananmunaton
Maidoton
g
AINESOSAT
1 kg myskikurpitsakuutio
0.02 kg valkosipulimurska
0.01 kg öljy
0.005 kg suola
0.005 kg mustapippurirouhe
0.01 kg salvia, kuivattu tai tuore
HÄRKIS CRUMBLE
0.2 kg Härkis® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.1 kg Elovena gluteeniton iso täysjyväkaurahiutale
0.1 kg vaalea siirappi
0.01 kg suola
0.05 kg fariinisokeri tai ruskeasokeri
KORISTELUUN
0 tuoretta salviaa
Valmistusohje
  1. Kuutioi myskikurpitsa. Paahda noin 15minuuttia 200 asteissa uunissa valkosipulin, öljyn ja mausteiden kanssa.

  2. Valmista crumble sekoittamalla kaikki aineet. Kaada crumble kurpitsakuutioiden päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia.

  3. Ripottele päälle tuoretta salviaa.