Recipe-image

Sushirulla Härkis® härkäpapumurusta

Vegaaninen
Kasvisruoka
Gluteeniton
Sushi
Aasialainen
g
AINESOSAT
0.2 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.02 kg majoneesi (vegaaninen)
0.01 kg misotahna
0.001 kg wasabi, tahna
0.1 kg sushiriisi, kypsä
0.002 kg riisiviinietikka
0.001 kg sokeri
1 kpl nori, merilevä arkki
0.5 kpl avocado, viipale
0.001 kg seesaminsiemen
0.001 kg ruohosipuli, hienonnettu
0.002 kg sipulirouhe, paahdettu
Valmistusohje
  1. Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä. 
  2. Hienonna härkäpapumuru yleiskoneessa ja sekoita joukkoon misotahna ja majoneesi. Anna maustua kylmässä. 
  3. Valmista sushirulla, jonka täytteenä wasabitahnaa, kurkkua ja porkkanaa suikaleina. 
  4. Koristele rulla avocadoviipaleilla ja pursota härkäpapumuru-misomajoneesia päälle. Koristele lopuksi vielä ruohosipulilla ja seesaminsiemenillä.