Recipe-image

Maki-sushi Härkis® härkäpapumurusta

Vegaaninen
Kasvisruoka
Gluteeniton
Sushi
Aasialainen
g
AINESOSAT
0.05 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.05 kg majoneesi (vegaaninen)
0.005 kg misotahna
0.2 kg sushiriisi, kypsä
0.005 kg riisiviinietikka
0.002 kg sokeri
0.001 kg suola
0.003 kpl kurkku, suikale
0.003 kg porkkana, suikale
0.002 kg sipulirouhe, paahdettu
Valmistusohje
  1. Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä. 
  2. Hienonna härkäpapumuru yleiskoneessa ja sekoita joukkoon misotahna ja majoneesi. Anna maustua kylmässä. 
  3. Valmista sushirulla, jonka täytteenä kurkkua ja porkkanaa. Leikkaa rullasta maki-viipaleet. Pursota päälle tahna.
    Koristele paahdetulla sipulilla.