Recipe-image

Nigiri-sushi Härkis® härkäpapumurusta

Vegaaninen
Kasvisruoka
Gluteeniton
Sushi
Aasialainen
g
AINESOSAT
0.05 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.05 kg majoneesi (vegaaninen)
0.002 kg wasabi, tahna
0.2 kg sushiriisi, kypsä
0.005 kg riisiviinietikka
0.002 kg sokeri
0.002 kg suola
0.001 kpl seesaminsiemen
0.001 kg ruohosipuli, hienonnettu
Valmistusohje
  1. Keitä sushiriisi, mausta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru ja mausta misotahnalla ja seesamiöljyllä. Jäähdytä.
  2. Suikaloi kaalit, mausta riisiviinietikalla. Kuutioi avocadot ja mausta sitruunamehulla.
  3. Kokoa bowlit: riisi pohjalle ja muut sektoreittain päälle. Koristele.