Recipe-image

Sitruunarisotto ja rapea härkäpapumuru

Kasvisruoka
Gluteeniton
Street food
g
AINESOSAT
0.7 kg Härkis® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1 kg Risottoriisi
0.05 kg Oliiviöljy
2.5 kg Vesi
0.1 kg Kasvisliemijauhe
0.2 kg Sipuli
0.25 kg Valkoviini
0.1 kg Sitruunamehu (ja sitruunankuori raastettuna)
0.25 kg Parmesaanijuustolastu (vegaaninen)
0.05 kg Kasvimargariini tai voi
0.1 kg Rucola
Valmistusohje
  1. Kuullota oliiviöljyssä hienonnettu sipuli ja sitruunankuori. Lisää riisi, vesi ja kasvisliemijauhe ja anna hautua keskilämmöllä kypsäksi n. 30min. 
    Lisää sitruunamehua sekä valkoviini ja anna hautua vielä hiljalleen, kunnes valkoviini haihtunut. Sekoita joukkoon kevyesti parmesaanilastut ja voi/kasvirasva. 
  2. Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla ja ripottele risoton pinnalle. Viimeistele rucolan oksilla.