Recipe-image

Härkis® härkäpapumuru-perunalaatikko

Vegaaninen
Kasvisruoka
Pata- & vuokaruoat
Gluteeniton
Kananmunaton
Maidoton
g
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1 kg Perunasose
2 kg Kelta- ja punasipuli, suikale
0.05 kg Vaalea siirappi
0.005 kg Timjami
0.005 kg Salvia
0.003 kg Mustapippurirouhe
0.01 kg Suola
0.4 kg Ranskankerma (vegaaninen)
0.4 kg Tuorejuusto (vegaaninen)
Valmistusohje
  1. Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru ja mausta hyvin. Hauduta sipulisuikaleet siirapissa. 
  2. Kaada perunasose GN 1/1 vuokaan rosoisesti ja ripottele pinnalle maustettu härkäpapumuru ja haudutettu sipuli. Lisää pinnalle ranskankerma-tuorejuustoseos. 
  3. Kypsennä uunissa n. 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä.