Recipe-image

Kaurajauhis-perunalasagne

Laktoositon
Pata- & vuokaruoat
Gluteeniton
Kaurajauhis
g
AINESOSAT
1.5 kg Härkis® Kaurajauhis
3 kg Kypsä kuorellinen perunaviipale, JEPO
0.8 kg Tomaattimurska, yrttimaustettu
0.8 kg Ruokakerma, laktoositon
0.3 kg Juustoraaste
0.003 kg Rouhittu mustapippuri
0.02 kg Suola
0.01 kg Paprikajauhe
0.015 kg Yrttitarhan mausteseos, Santa Maria
Valmistusohje
  1. Mausta Härkis® Kaurajauhis. Saa olla melko voimakkaan makuinen.
  2. Lado voideltuun GN-vuokaa puolet perunaviipaleista ja Härkis® Kaurajauhis -seos ja juustoraaste. Levitä päälle perunaviipalekerros ja lisää ruokakerma.
    Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
  3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 45 minuuttia.

Saanto 4,9 kg = 10 annosta á 490 g