Recipe-image

Tabbouleh-salaatti Kaurajauhiksesta

Kasvisruoka
Laktoositon
Salaatit & keitot
Kaurajauhis
g
AINESOSAT
0.225 kg Härkis® kaurajauhis
0.3 kg Torino® ohrahelmi, keitetty
0.3 kg Tomaatti, tuore
0.1 kg Punasipuli, tuore
0.3 kg Kurkku, tuore
0.02 kg Minttu, tuore
0.02 kg Persilja, tuore
0.05 l Limemehu
0.03 l Oliiviöljy
0.01 kg Valkosipulimurska
0.01 kg Sokeri, hieno
0 Suolaa ja sitruunapippuria
Valmistusohje
  1. Paahda Härkis® Kaurajauhis rapeaksi 150 asteessa, noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Halkaise tomaatit, poista siemenkota ja kuutioi. Älä käytä siemenkotaa salaattiin.
  3. Kuutio sipuli ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja ja minttu.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna salaatin vetäytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.
    Tarkista maku ennen tarjoilua.

Saanto 1,3 kg = 6 annosta á 220 g