Recipe-image

Savunmakuinen Kaurajauhis-perunasalaatti​

Laktoositon
Salaatit & keitot
Gluteeniton
Kaurajauhis
g
AINESOSAT
1 kg Kypsä kuutioperuna 20 mm
0.3 kg Sipulikuutio, tuore
0.5 kg Härkis® Kaurajauhis
0.5 kg Täysmajoneesi
0.1 kg Valkosipulimurska
1/3 rkl Suola
1 rkl Rouhittu mustapippuri
0.05 l Etikka
0.1 kg Persilja, hienonnettu, tuore (1 Puntti)
2 rkl Savuneste, Poppamies Hickory smoke liquid
2 rkl Pekonin makuinen mausteseos, Poppamies
1 rkl Savujauhe
Valmistusohje
  1. Paahda Härkis® Kaurajauhis rapeaksi uunissa 150 astetta noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Sekoita majoneesi, savuneste, savujauhe, suola, pekonin makuinen mausteseos, etikka ja persilja.
  3. Sekoita peruna- ja sipulikuutiot sekä paahdettu Härkis® keskenään. Lisää majoneesikastike varovasti nostellen. Tarkista maku ja tarjoa viileänä.

Saanto: 2,6 kg = 10 annosta á 260 g